« Terug

Nieuwe uitgaven

Geachte nieuwsbriefabonnee,

Graag informeren we u over de volgende nieuwe uitgaven van Toon Hagen.

Fantasie nr 2 ‘ Victimae Paschali laudes’

Victimae plaatje

Sinds kort is in de webshop van Toon Hagen verkrijgbaar de compositie voor orgel Fantasie nr. 2 ‘Victimae paschali laudes’.
Deze compositie van ongeveer 8 minuten bestaat uit drie delen. Het eerste deel is een inleiding waarin de melodie in lange notenwaarden wordt geƫxposeerd. Vervolgens wordt de melodie per regel uitgewerkt en uiteindelijk wordt deze bekroond met een majestueus coda.
Deze sequens is opgenomen in het nieuwe liedboek van de Protestantse Kerk (liednummer 615) , waardoor het werk bruikbaar is in de eredienst, zowel als orgelsolo, maar ook alternatim met koor. Om een indruk te krijgen van het notenbeeld, vindt u in de webshop een muziekvoorbeeld.

CD Canto Ostinato – Simeon ten Holt

cdcover_ostinato

Op zaterdagmiddag 10 augustus a.s. wordt in de Laurenskerk in Rotterdam een nieuwe CD van Toon Hagen gepresenteerd met een opname van Canto Ostinato van Simeon ten Holt.
Dit zal gebeuren na afloop van het concert, waarin hij Canto Ostinato ook zal uitvoeren. Het betreft een opname gemaakt in mei jl. op het Schnitgerorgel in de Grote of Sint-Michaelskerk in Zwolle.

De CD wordt uitgebracht door Quintone Records en is van 10 augustus tot 1 september 2013 voor de actieprijs van 15 euro verkrijgbaar via de website van Quintone , of na afloop van de concerten waar Toon Hagen in deze periode (delen uit) Canto Ostinato uitvoert. Kijk hier voor de data en locaties.
Bestelt u via Quintone, dan wordt de CD na 10 augustus verzonden. Na 1 september kost de CD 19,95 euro.

Wilt u alvast een fragment van deze CD beluisteren? Kijk dan op Quintone onder ‘listen‘ .
Het concert in de Laurenskerk begint om 14.00 uur. U bent van harte welkom!